De Utrechtse Heuvelrug

Op de Utrechtse Heuvelrug beland je in een oase van rust, net buiten de randstad en nabij Utrecht. Met de prachtige natuur, talloze landgoederen en levendige steden en dorpen is deze regio voor de zakelijke bezoeker een bron van inspiratie. De unieke locaties op de Utrechtse Heuvelrug zijn geschikt voor opleidingen, trainingen, bedrijfsuitjes, conferenties en (meerdaagse) congressen en overige zakelijke bijeenkomsten. Met centraal gelegen locaties van hoge kwaliteit, goede bereikbaarheid met OV en auto en veelal gratis kunnen parkeren is de Heuvelrug een ideale locatie voor uw meeting. Verlaat de drukte van de stad en laat uw creativiteit hoogtij vieren in een groene, bosrijke omgeving waar gastvrijheid nog vanzelfsprekend is.

Vind en boek een venue

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en locaties op de Utrechtse Heuvelrug? Wij vertellen je graag meer. Neem contact op!

heuvelrug amersfoort krommerijnstreek vechtstreek utrecht spakenburg nieuwegein Groene hart

Ontdek de regio's

Elke regio in Utrecht heeft iets unieks te bieden. Laat je verrassen door de verschillende regio's en de locaties die er te vinden zijn.

Utrechtse Heuvelrug

Groen, gastvrij en centraal gelegen; dát is zakendoen op de Utrechtse Heuvelrug.

Meer over Utrechtse Heuvelrug

Vechtstreek

De omgeving biedt een overvloed aan cultuur, historie, landschappelijk schoon en een divers aanbod van zakelijke locaties.

Meer over Vechtstreek

Amersfoort

Amersfoort is een historische stad met middeleeuwse sferen, maar tegelijkertijd barst het van het moderne stadse leven.

Meer over Amersfoort

Kromme Rijnstreek

Een uniek rivierlandschap met een diversiteit aan locaties.

Meer over Kromme Rijnstreek

Spakenburg

Op dit moment zijn er in de regio Spakenburg geen zakelijke locaties.

Meer over Spakenburg

Utrecht

Utrecht is dé stad voor internationale ontmoetingen. De centrale ligging en een unieke historische setting maken de Domstad tot een natuurlijke plaats van samenkomst.

Meer over Utrecht

Het Groene Hart

Laat u verrassen door de natuur van het uitgestrekte poldergebied in het Groene Hart, die u een écht buitengevoel geeft in de vergaderruimte.

Meer over Het Groene Hart