Utrecht stad

Utrecht is dé stad voor internationale ontmoetingen. Utrecht profileert zich als dé kennisstad op het gebied van groen, gezond en slim leven. De centrale ligging en een unieke historische setting maken de Domstad tot een natuurlijke plaats van samenkomst. Utrecht biedt werkelijk alles wat nodig is voor een geslaagd congres, dat uw deelnemers nog lang zal nablijven. Bovendien is Utrecht uitstekend bereikbaar vanwege de centrale ligging en is voorzien van een groot logistiek netwerk. Utrecht biedt een gevarieerd aanbod congreslocaties aan evenals hotelaccommodaties voor uw volgende congres of evenement. Naast de inspanningen van een congres of conferentie, is het ook mogelijk om in Utrecht de stad te ontdekken of te ontspannen. Denk aan het verkennen van de grachten, dátgene wat Utrecht uniek maakt of het bezoeken van de Domtoren. 

Vind en boek een venue

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en locaties in Utrecht? Wij vertellen je graag meer. Neem contact op!

  • Sustainability

    Duurzaam leven, duurzaam ontwikkelen en duurzaam bouwen. In regio Utrecht werken we aan een toekomst waar gezond stedelijk leven centraal staat. Dit doen we middels smart urban mobility, gezonde innovaties en groene steden.

  • Life science & health

    Utrecht huisvest het grootste cluster van Nederland aan ziekenhuizen, klinieken, kennis-, en onderwijsinstellingen en bedrijven.

    Meer over Life science & health
    Life science & health
heuvelrug amersfoort krommerijnstreek vechtstreek utrecht spakenburg nieuwegein Groene hart

Ontdek de regio's

Elke regio in Utrecht heeft iets unieks te bieden. Laat je verrassen door de verschillende regio's en de locaties die er te vinden zijn.

Spakenburg

Op dit moment zijn er in de regio Spakenburg geen zakelijke locaties.

Meer over Spakenburg

Utrecht

Utrecht is dé stad voor internationale ontmoetingen. De centrale ligging en een unieke historische setting maken de Domstad tot een natuurlijke plaats van samenkomst.

Meer over Utrecht

Het Groene Hart

Laat u verrassen door de natuur van het uitgestrekte poldergebied in het Groene Hart, die u een écht buitengevoel geeft in de vergaderruimte.

Meer over Het Groene Hart

Kromme Rijnstreek

De omgeving biedt een overvloed aan cultuur, historie, landschappelijk schoon en een divers aanbod van zakelijke locaties.

Meer over Kromme Rijnstreek

Utrechtse Heuvelrug

Groen, gastvrij en centraal gelegen; dát is zakendoen op de Utrechtse Heuvelrug.

Meer over Utrechtse Heuvelrug

Amersfoort

Amersfoort is een historische stad met middeleeuwse sferen, maar tegelijkertijd barst het van het moderne stadse leven.

Meer over Amersfoort

Vechtstreek

De omgeving biedt een overvloed aan cultuur, historie, landschappelijk schoon en een divers aanbod van zakelijke locaties.

Meer over Vechtstreek