Het Groene hart

Als je opzoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie net buiten de Randstad, dan ben je in het Groene Hart op de juiste plek. Het Groene Hart biedt je perfecte vergader- of evenementenlocaties met een centrale ligging ten opzichte van Utrecht en de Randstad. De gastvrije, inspirerende en vooral unieke locaties zorgen ervoor dat er voor alle vergaderingen, congressen, workshops een passende locatie beschikbaar is. Het Groene Hart is uitstekend bereikbaar met het OV en de auto, die je veelal gratis kunt parkeren. Laat je verrassen door de natuur van het uitgestrekte poldergebied in het Groene Hart, die je een écht buitengevoel geeft in de vergaderruimte.

Vind en boek een venue

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en locaties in het Groene hart? Wij vertellen je graag meer. Neem contact op!

heuvelrug amersfoort krommerijnstreek vechtstreek utrecht spakenburg nieuwegein Groene hart

Ontdek de regio's

Elke regio in Utrecht heeft iets unieks te bieden. Laat je verrassen door de verschillende regio's en de locaties die er te vinden zijn.

Vechtstreek

De omgeving biedt een overvloed aan cultuur, historie, landschappelijk schoon en een divers aanbod van zakelijke locaties.

Meer over Vechtstreek

Amersfoort

Amersfoort is een historische stad met middeleeuwse sferen, maar tegelijkertijd barst het van het moderne stadse leven.

Meer over Amersfoort

Utrechtse Heuvelrug

Groen, gastvrij en centraal gelegen; dát is zakendoen op de Heuvelrug.

Meer over Utrechtse Heuvelrug

Kromme Rijnstreek

Een uniek rivierlandschap met een diversiteit aan locaties.

Meer over Kromme Rijnstreek

Het Groene Hart

Laat u verrassen door de natuur van het uitgestrekte poldergebied in het Groene Hart, die u een écht buitengevoel geeft in de vergaderruimte.

Meer over Het Groene Hart

Utrecht

Utrecht is dé stad voor internationale ontmoetingen. De centrale ligging en een unieke historische setting maken de Domstad tot een natuurlijke plaats van samenkomst.

Meer over Utrecht

Spakenburg

Op dit moment zijn er in de regio Spakenburg geen zakelijke locaties.

Meer over Spakenburg