Amersfoort

Amersfoort kun je wel de grootste verrassing noemen van de Nederland en daarmee ook van de regio Utrecht. Niet voor niets is Amersfoort uitgeroepen tot beste én schoonste Hotelstad van Nederland. Amersfoort is een historische stad met middeleeuwse sferen, maar tegelijkertijd barst het van de het moderne stadse leven. Omdat deze historische stad inspireert en verrijkt is Amersfoort dé perfecte bestemming voor de zakelijke markt. Amersfoort heeft een ruim aanbod bijzondere congres- en vergaderlocaties. Bovendien heeft Amersfoort een levendige netwerkeconomie vanwege de zeer centrale ligging in Nederland. Meerdere snelwegen komen samen en ook aan een uitstekende nationale- en internationale treinverbinding geen gebrek.

Vind en boek een venue

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en locaties in Amersfoort? Wij vertellen je graag meer. Neem contact op!

 • Sustainability

  Duurzaam leven, duurzaam ontwikkelen en duurzaam bouwen. In regio Utrecht werken we aan een toekomst waar gezond stedelijk leven centraal staat. Dit doen we middels smart urban mobility, gezonde innovaties en groene steden.

  Meer over sustainability
  Sustainability
 • Life science & health

  Utrecht huisvest het grootste cluster van Nederland aan ziekenhuizen, klinieken, kennis-, en onderwijsinstellingen en bedrijven.

  Meer over Life science & health
  Life science & health
heuvelrug amersfoort krommerijnstreek vechtstreek utrecht spakenburg nieuwegein Groene hart

Ontdek de regio's

Elke regio in Utrecht heeft iets unieks te bieden. Laat je verrassen door de verschillende regio's en de locaties die er te vinden zijn.

Vechtstreek

De omgeving biedt een overvloed aan cultuur, historie, landschappelijk schoon en een divers aanbod van zakelijke locaties.

Meer over Vechtstreek

Amersfoort

Amersfoort is een historische stad met middeleeuwse sferen, maar tegelijkertijd barst het van het moderne stadse leven.

Meer over Amersfoort

Utrechtse Heuvelrug

Groen, gastvrij en centraal gelegen; dát is zakendoen op de Heuvelrug.

Meer over Utrechtse Heuvelrug

Kromme Rijnstreek

Een uniek rivierlandschap met een diversiteit aan locaties.

Meer over Kromme Rijnstreek

Het Groene Hart

Laat u verrassen door de natuur van het uitgestrekte poldergebied in het Groene Hart, die u een écht buitengevoel geeft in de vergaderruimte.

Meer over Het Groene Hart

Utrecht

Utrecht is dé stad voor internationale ontmoetingen. De centrale ligging en een unieke historische setting maken de Domstad tot een natuurlijke plaats van samenkomst.

Meer over Utrecht

Spakenburg

Op dit moment zijn er in de regio Spakenburg geen zakelijke locaties.

Meer over Spakenburg